A reptéri parkolás könnyen intézhető

A reptéri parkolás könnyen intézhető
Modern reptér

Mindenki félti az autóját, ezért nem szeretné senki őrizetlenül hagyni, hogy valamilyen baja essen. A reptéri parkolás rendszere úgy lett kialakítva, hogy mindenki biztonságosan elhelyezhesse az autóját a 300 bekamerázott férőhelynek köszönhetően.

Aki még nem járt reptéren annak valószínűleg egy kicsit kaotikusnak tűnhet az egész és ezek a megoldások azért jöttek létre, hogy mindenkinek megkönnyítsék a dolgát. A reptéri parkolás ráadásul rengeteg időt takarít meg minden utas számára.

A parkoló Vecsésen található, viszont a F.A.P. minden utas részére biztosít autóbuszokat, amik eljuttatják őket a terminálokig. Továbbá az árban benne van a reptérre való belépés is.

Ha nem szeretné ott helyben intézni a parkolóhely foglalást, akkor látogasson el a weboldalukra, ahol tájékozódhat az online foglalás árairól és lehetőségeiről! A reptéri parkolás előnyeit érdemes kihasználni, mert az autója biztonságban lesz akkor is, ha több hétre kell elutaznia. Sokkal jobb megoldás, mintha valakit meg kéne kérni, hogy kivigye a reptérre, majd ismét Önért jöjjön.