Rendeljen késfertőtlenítőt az Inoxbázis oldalról!

Rendeljen késfertőtlenítőt az Inoxbázis oldalról!
inoxbazis.hu késfertőtlenítő
inoxbazis.hu késfertőtlenítő

A vendéglátó egységekben a tisztaság és a higiénia kulcsfontosságú kérdések. Nem csupán az előírások betartása és a vállalkozás működési engedélye miatt, hanem a vendégek bevonzása és megtartása, illetve az ügyfelek egészségének érdekében is.

Éppen ezért egy olyan késfertőtlenítő, ami az inoxbazis.hu weboldalon is megvásárolható, mindenképpen szükséges eszköz, hiszen különben kézi módszerekkel kellene megoldani a kések fertőtlenítését, ami időigényes és sok esetben nem megfelelő.

Azonban az inoxbazis.hu webáruház késfertőtlenítő modellje tökéletes eredményt biztosít minden alkalommal. Az 1,5 kW teljesítményű elektromos berendezés egyszerre tizenkét kés fertőtlenítésére képes, a hőfokot pedig 0 és 90 Celsius fok között állíthatjuk be. A készülék teljesen rozsdamentes acélból épül fel, aminek méretei 380x140x400 mm. Amennyiben szeretné biztonságban tudni a vendégeit és a vállalkozása jövőjét is, akkor jöjjön el az inoxbazis.hu weboldalra és rendelje meg ezt a remek késfertőtlenítőt, most csak 56.000 Forintért!