Pici gyémántos olcsó eljegyzési gyűrű

Pici gyémántos olcsó eljegyzési gyűrű
Olcsó eljegyzési gyűrű
Olcsó eljegyzési gyűrű

A lánykérés alkalmával a legfontosabb pillanat az eljegyzési gyűrű átadása, így nagyon fontos, hogy az megfelelő legyen. Természetesen, a keresgélés és az ötletelés előzi meg a műveletet, vagyis tisztában kell lennie a leendő vőlegénynek, hogy az eljegyzési gyűrű árak jelenleg hogyan állnak. A negyven ezres gyűrűtől egészen a milliósig mindent lehet kapni. Tehát pusztán csak a pénztárca szab határt annak, hogy milyen is legyen a kiválasztott darab. Az, hogy milyen aranyból van a gyűrű, nem igazán befolyásolja az árat, mivel a sárga-, a fehér- és a rózsaszínű aranynak is ugyanaz az árfolyama.

Ha a kedvese hajlamos a fémallergiára, akkor érdemes palládiumos réteggel kérni az ékszert, ezáltal kevesebb az esélye annak, hogy az ékszer kellemetlenséget okoz. Ez viszont felárral jár, úgyhogy tájékozódjon előre erről az opcióról. Az eljegyzési gyűrű árak leginkább attól a picinyke csillogó kövecskétől függnek, ami az ékszer központi része.

A drágakövek ugyanis típusuktól függően merőben más árkategóriában vannak. Ha a célja az, hogy egy olcsó eljegyzési gyűrű tulajdonosa legyen, akkor ne gondolkodjon nagy gyémántköves gyűrűben, mivel a gyémánt ára a csillagos eget is verheti, főleg, ha nagyméretű. Ha mindenképpen egy gyémántköves gyűrűt szeretne, de mégis megfizethető áron, akkor válasszon egy vékony típusú, kisköves modellt. Ennek több előnye van a naggyal szemben, többek között az, hogy a hétköznapi viselet során nem olyan zavaró, mint egy látványkategóriás darab, ugyanakkor a csinos, vékony darabok sokkal jobban illenek akár egy mindennapi farmeres viselethez, mint a szemet kápráztató gyűrűk.

Ha még így is drágának találja a gyémántköves darabot, de nem szeretne lemondani róla, akkor kérjen a foglalatába olyan követ, amely nem a legmagasabb tisztaságú. Ezáltal a költségek csökkenthetőek lesznek. Azzal, hogy az eljegyzési gyűrűt nem sárgaaranyból készítteti el, különlegessé teheti. A rózsaszínű arany szinte mindegyik hölgynek tetszik. Kinek ne tetszene, ha a nagy napon egy pici gyémántos, de mégis olcsó eljegyzési gyűrű lenne a szerelme szimbóluma?