Összehasonlítottuk a budapesti gumiszerviz árakat!

Összehasonlítottuk a budapesti gumiszerviz árakat!
Figyelemessen kell gumiszervizt választani!

Talán mindenki az első vagy az újonnan vásárolt autójára vigyáz a legjobban. Szinte az ember szíve is fáj, ha véletlenül egy nagyobb gödörbe hajt vele vagy megkarcolódik. Amennyiben mindezt valaki más teszi a saját autónkkal, az talán még jobban szokott fájni. Ugyanez a helyzet felnikkel is. Igaz ugyan, hogy nagyobb eséllyel karcolódnak meg mint az autók, hiszen egy felpattanó kő, vagy a járda széle is kárt tehet a színezésükben, de ha ez egy gumiszervizben történik meg, mialatt javítják vagy cserélik a gumiabroncsot, az rettenetesen idegesítő tud lenni.

Főleg, ha utána még az sem mondják, hogy bocsánat és az eredeti árat kérik el az embertől. Amennyiben a Gumiabroncs Áruház Kft. szolgáltatásait veszi igénybe, az ilyen jellegű balesetektől és sok más kellemetlenségtől nem kell többé tartania, mert itt a legmodernebb felszerelésekkel állnak a kliensek rendelkezésére, aminek köszönhetően minden munkálatot a legnagyobb precizitással végeznek el. Sőt, ennél a cégnél nemcsak a gumiabroncsokra és a felnikre fordítanak kivételes figyelmet, hanem az ügyfelekre is. Ugyanis itt nem fordulhat elő, hogy valaki kint várakozzon a szabad ég alatt, mialatt lecserélik vagy megjavítják a gumiabroncsokat. Az ügyfelek számára kényelmes várótermet alakítottak ki, ahol ingyenes Wi-Fi hozzáférés és egy Forma 1-es gumiabroncs mellett kísérhetik figyelemmel a gépkocsijuk javítását. Mindezeken kívül, az árak is rendkívül alacsonyak.

Egy összehasonlítás során kiderült, hogy a fővárosban egyetlen olyan szerviz sincs, ahol alacsonyabb áron kínálnának ilyen profi szintű szolgáltatást. Természetesen bárkinek lehetősége van összevetni az itteni árajánlatokat más szervizekével, amennyiben úgy gondolja, hogy a fenti állítás nem állja meg a helyét. Az említett cég előnyei között szerepel az is, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri az ADAC test eredményeit, így állandóan napirenden van a különféle márkájú gumiabroncsok teljesítményével, amit az érdeklődők is bármikor megtekinthetnek a gumidirekt.hu weboldalon.