Női ruhák alkathoz illően

Női ruhák alkathoz illően
Női ruha
Női ruha

Egy igazi hölgy mindig különlegesnek szeretné érezni magát abban, amit visel, legyen az egy egyszerű hétköznap vagy egy kivételes alkalmon. Azonban az ideális női ruha kiválasztás néha okoz némi fejtörést. Mindenki tisztában van a legfontosabb szabállyal, hogy minden ruhadarabot az alkatnak megfelelően kell kiválasztani.

Ezt azonban sokan nem tartják be vagy egyszerűen még nem tudják, hogy a saját alkatukhoz melyik női ruha illik. Íme néhány tipp arról, hogy mi előnyös és mi nem! Az alma alakú hölgyeknek például javasolt, ha elrejtik a hasi zónát és egyenes szabású ruhákat viselnek.

A körte alkatúaknak jól áll a mélyebb dekoltázsú ruha, mivel szélesíti a vállat és természetes elvonja a figyelmet a méretesebb csípőről. Ami nem ajánlatos, a selyemből készült ruhák. Itt van például a legarányosabbnak mondott homokóra alkat, amiről a legtöbb hölgy álmodik. Szinte mindegyik női ruha jól áll nekik, azért mégis előnyösebb, ha olyat választanak, ami kiemeli a tökéletes idomokat, mint például a derékban megkötős ruhák vagy a V kivágással megalkotott, testhezálló modellek.