A Nike Hypervenom Phantom 3 sajátos felépítése

A Nike Hypervenom Phantom 3 sajátos felépítése
Nike Hypervenom Phantom 3

Arra már igen rég rájöttek a világ legnagyobb focicipő gyártói, hogy nem ugyanazok a szükségletei a különböző posztokon játszó focistáknak. Egy védekező játékos nem úgy mozog a pályán, nem ugyanazokat a feladatokat kell ellássa, mint egy támadó. Ezért is került piacra a direkt a támadóknak kifejlesztett Nike Hypervenom Phantom 3.

Ez a modell egy lágy talajra készült stoplis focicipő, amelyik kialakítása révén nagy mértékben tudja fokozni a rúgási gyorsaságot és gyors irányváltásokat, nedves és saras pályán egyaránt. Ezen pozitívumon kívül, a modern Flyknit résznek hála teljesen körben tudja ölelni a lábfejet, garantálva a a szellőzést, a rugalmasságot és a tartást igénylő területek megbízhatóságát.

A Nike Hypervenom Phantom 3 azért is rengeteg dicséretet kap, mert ennél ultrakönnyű, szupererős szálak fogják át a lábfej közepét, összekapcsolódva a fűzőkkel, hogy stabilitást nyújtsanak az oldalirányú mozdulatokhoz és a focilabda elrúgásának pillanatában is. A Nike Hypervenom Phantom 3 egyedisége még a talpa, amelyiknek az elülső része nagyon rugalmas, dinamikus és egyben roppant stabil.