A művészi kialakítású ajtók a legszebbek

A művészi kialakítású ajtók a legszebbek
Ajtó

A legtöbb vásárló nem tudja, hogy hol kezdjen el keresgélni az új beltéri ajtókkal kapcsolatban. Nos, ha Ön sem igazán tudja, hogy milyen nyílászáró mellett tegye le a voksát, akkor kérdezz meg a szalafa.hu weboldal szakembereit! Ha otthonának kinézetére sokat ad, ezek a művészi kialakítású ajtók a legegyedibb tervezésekkel büszkélkednek.

A weboldalon megtekinthető F sorozatú furnérozott beltéri ajtók igazán egyedi kinézettel rendelkeznek. A szakértők intarziás ajtóknak is szokták nevezni ezeket a különleges darabokat, mivel ugyanazt a technológiát használják mindkét típusú termék előállításánál. Csak a furnérozott ajtók esetén egyszerűbbek a minták és a formák. A fából készült furnérelemek rendkívül sokszínűen használhatóak fel egy-egy ajtónál. Akár minden beltéri ajtó más és más kinézetet kaphat, ha Ön úgy szeretné.

Nem muszáj egyetlen sémához ragaszkodni. Tegye egyedivé az otthonát, a sokféle lehetőségnek köszönhetően! A furnérok rendelkezhetnek selyemfényű lakkozással is, ami natúrszínű, így teljes egészében megmarad a természetes hatás. Nagyon sokan, amikor kicseréltetik a beltéri ajtókat, mert már régiek, akkor modern stílusú változatok mellett döntenek, attól függetlenül, hogy az otthonuknak milyen az enteriőre. Ez pedig óriási hiba. A furnér berakással készült lakkozott ajtók inkább a hagyományos, klasszikus stílusú otthonokba ajánlottak, ahol nem feltétlenül a legmodernebb bútorok és megoldások kaptak helyet.

Gondolta volna, hogy azáltal is egyedivé varázsolható az ajtó, hogy a fa árnyalatán kívül, a furnérrészek szálirányát változtatja meg? Ezáltal azonnal teljesen más kinézetet kap a nyílászáró. Ha új beltéri ajtókat készül vásárolni, akkor már választhat olyan kiviteleket is, amelyek egyfajta védőréteggel vannak ellátva. A karc- és tűzálló réteg kisgyermekes családoknak is tökéletes választás, mivel a kicsik előszeretettel rajzolgatnak olyan helyekre, ahová nem lenne szabad. A Szalafa ajtók készülhetnek bükk, éger, dió és egyéb faanyagból is, amelyek sötét színben is kérhetőek.