A multi klíma hűti az egész lakást

A multi klíma hűti az egész lakást
A klíma kényelme

Erős és hatékony, így biztosan elérhetjük ezzel a megfelelő hőmérsékletet a lakás minden helyiségében. Hogy pontosan mit takar a multi klíma? Egy olyan berendezést, ami egyetlen kültéri egységgel rendelkezik, viszont rácsatlakoztatható több beltéri, mivel az erős kondenzátorának köszönhetően, nagyobb igénybevételre lett tervezve.

Mint mindegyik légkondicionálónak, ennek is van előnye és hátránya. Ha sikerül megfelelően beszerelni, akkor élvezhetjük, hogy alacsony fogyasztással lehűthet egyszerre két különálló helyiséget is.

Viszont meg kell oldani, hogy az egész lakásban, ugyanazon pontból kiindulva eljuttassuk a vezetékeket a beltéri egységekhez. A multi klíma nem rontja az épületek összképét, hiszen nem lesz minden ablak alatt egy-egy búgó nagy fehér doboz.

Elég találni egyetlen megfelelő helyet, valamelyik fal külső részén és már fel is lehet szerelni. A multi klíma modellekre rendszeresen kiváló akcióink szoktak lenni, ezáltal igazán erős légkondicionálóhoz juthat kedvező áron. A multi klíma segítségével hatékony rendszer építhető ki.