Műanyag pántolószalag számos tartozékkal

Műanyag pántolószalag számos tartozékkal
Kartondoboz pántolása

A kartondobozokba szinte bármit bele lehet csomagolni. Azonban akárhogy nézzük, ezek mégiscsak papírból vannak, amit a súlyos, nehéz tárgyak könnyen szétszakíthatnak.

A műanyag pántolószalag azonban masszívan összefogja a kartondobozokat, meggátolva ezeket a széteséstől és a szakadástól. Hatalmas a szakítószilárdsággal bír a cadmas.hu webáruházban kapható műanyag pántolószalag. Minél szélesebb egy ilyen termék, annál ellenállóbb.

A pántoláshoz szükséges pántóló is megtalálható a kínálatban és ezen kívül még számos más tartozék is, például többféle fém-, illetve műanyag csatt. Nemcsak kartondobozos áruk rögzítéséhez használható.

A műanyag pántolószalaggal akár több nehéz kartondobozt is össze lehet fogni. Erre azért van szükség, hogy a szállítás során ne mozduljanak el. A raklapokon a műanyag változattal tömbösíteni lehet a dobozokat, amelyek nem fognak leborulni a targoncával való rakodás közben. Sokoldalú, strapabíró és nélkülözhetetlen a csomagolás, raktározás és szállítás szempontjából.