Mit kell tudni az árufuvarozói vállalkozói tanfolyamról?

Mit kell tudni az árufuvarozói vállalkozói tanfolyamról?
Árufuvarozói vállalkozói tanfolyam
Árufuvarozói vállalkozói tanfolyam

A Transzport Stúdiumnál rengeteg tanfolyamot lehet elvégezni. Ezek között vannak olyanok is, amelyek a jövő szempontjából ígéretesek. Rögtön itt van például az árufuvarozói vállalkozói tanfolyam, ami abban az esetben szükséges, ha valaki egyéni vagy társas vállalkozást szeretne elindítani az árufuvarozás területén.

Mivel a képzésnek nincs semmilyen előfeltétele, ezért bárki számára nyitva áll az út a szükséges papír felé. Jó tudni, hogy a megszerzett okmány tíz évig érvényes, utána szükség van a vizsga megismétlésére. A árufuvarozói vállalkozói tanfolyam főleg azok számára ajánlott,

akik már elegendő tapasztalatot szereztek egy logisztikai vállalatnál és úgy érzik, hogy most már saját céget szeretnének alapítani. Ehhez természetesen sok ismeret szükséges, de éppen ezért praktikus a árufuvarozói vállalkozói tanfolyam segítsége.

A kurzuson a tanárok jogi, munkaügyi, adózási, valamint árufuvarozási ismereteket adnak át, amelyek bizonyára a későbbiekben is nagyon hasznosak lesznek. A árufuvarozói vállalkozói tanfolyam több szóbeli részvizsgával zárul le.