Mio inozitol a bőséges gyermekáldáshoz!

Mio inozitol a bőséges gyermekáldáshoz!
Mio inozitol

Ahhoz, hogy egy pár életében gyorsan összejöhessen a gyermek, mindenképpen szükséges a megfelelő és alapos kivizsgálás. Abban az esetben, hogyha Ön is úgy érzi, hogy mindent megpróbált már annak érdekében, hogy sikeres legyen a gyermekáldás, de még sem jött össze a baba, akkor a wisetreenaturals.hu webáruház oldalát tekintse meg! A mio inozitol képes csökkenteni a cukorbetegség tüneteit és javítani az inzulinrezisztencia értékeit.

Sajnos nagyon sokan nem veszik figyelembe, hogy a cukorbetegséggel küzdők aránya egyre inkább növekszik. Ez pedig nagyon nem jó, hogyha a gyermekáldást vesszük alapul. Manapság a legtöbb pár sokat küzd azért, hogy gyermekük legyen. Ez rengeteg mindentől függ, de leginkább a helytelen táplálkozástól, valamint a sok stressztől. Gondolta volna, hogy az inzulin tulajdonképpen a vérben lévő cukor szintjét csökkenti? Vagyis egy hormonnak tekinthető. A hasnyálmirigy az a szerv, amely az inzulinhormont a véráramba bocsátja.

Ezért nagyon oda kell figyelni az étkezésekre és arra, hogy mennyit mozog. Természetesen a mio inozitol csak néhány hét után fejti ki igazán a hatását. A rendszeres szedés képes megelőzni a cukorbetegséget, valamint helyreállítja az inzulintermelést. A különböző hormonok egyfajta rendszert alkotnak a szervezetben, amelynél ha valami nem működik rendesen, akkor felborul a hormonháztartás. Napjainkban leginkább a progszterontermeléssel szokott gond lenni. Ha a hormon vizsgálat során a progeszteron érték alacsony a ciklus második felében, akkor egyszerűen nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt.

Ezen kívül a sárgatest hormon az egészséges petesejt-termelésben is szerepet játszik. Rengeteg esetben van szó az ösztrogén-dominanciáról, amellyel szemben egy hatékony progeszteron krém segítségével is fel lehet venni a harcot. A speciális krémet főleg yam gyökér kivonatból készítik, amely természetes progeszteron-tartalmának köszönhetően segít kezelni a terméketlenséget. A 200 milliliteres kiszerelés igen sokáig elég, a vékony bőrű hajlatokban kell használni. A progeszteron krémből egyre kisebb mennyiség is elég.