Milyen esetekben megfelelő a 120 literes villanybojler?

Milyen esetekben megfelelő a 120 literes villanybojler?
Villanybojler 120 literes
Villanybojler 120 literes

A nagyobb háztartási gépek nem kis beruházást jelentenek, ezért amikor egy ilyen berendezés megvásárlására kerül a sor, akkor szeretnénk biztosra menni, hogy sokáig ki tud majd szolgálni. Így van ez a villanybojler megvétele során is, hiszen ha a legolcsóbb lehetőséget választjuk, akkor sem csak pár száz forintról van szó. Igen ám, de vajon az olcsó villanybojler valóban olcsó?

Az ára valóban kedvezőbb mint a többi, de ez általában a minőség rovására megy és pár éven belül cserére fog szorulni. Amennyiben minőségi termék garanciális idején belül többször is lecseréljük az olcsóbb készüléket, akkor belátható, hogy ezzel valójában semmit nem spóroltunk. A színvonalasabb külföldi villanybojler modellek ára is kedvezőnek tűnhetnek, de ezeknek is van egy nagy hátránya, a cserealkatrészek beszerzésének nehézsége és csillagászati összegek, amibe ezek kerülnek.

Tehát hiába vásárolunk ebben az esetben is egy viszonylag olcsó gépet, ha az alkatrészek és a szervizelés ára jóval túlmutat egy nívós villanybojler költségein. Villanybojler esetében a legjobb, ha a hazai termékre szavaz és élvezi a Hajdu bojlerek minden előnyét. Ár-érték arányban kimagaslóak, a cserealkatrészek szinte bárhol megtalálhatóak és kedvező áron vásárolhatóak meg, valamint szerelőt sem kell napokig, hetekig keresgélni, aki értene a magyar vízmelegítőkhöz.

A Hajdu villanybojlerek 50, 80, 120, 150 és 200 literes tartájjal is fellelhetőek, így akár egy személy vagy egy több tagú család esetében is kínál megfelelő alternatívát. A Hajdu villanybojler 120 literes tartállyal a középméretet képviseli, ami átlagosan 3-4 fős család meleg víz igényeit képes kiszolgálni, de tisztálkodási szokásoktól és attól függően, hogy esetleg más háztartási géphez van-e szükség meleg vízre, ez a szám lehet több és kevesebb.

Ha kizárólag mosakodásra és zuhanyzásra alkalmazzák, ráadásul a családtagok a gyors zuhany hívei, akkor a villanybojler 120 literes változata 5-6 főnek is megfelelő lehet. Ha a családja a hosszú fürdőzéseket szereti, akkor valószínű, hogy egy nagyobb méretű bojlerre lesz szükség. Látogasson el a bojler-javitas.hu weboldalra és ismerje meg a Hajdu villanybojler 120 literes vagy más méretű típusaira való cseréjének a díjszabásait!