Miért kellene nyakörvet rakni egy macskára? Hát a bolhák miatt.

Miért kellene nyakörvet rakni egy macskára? Hát a bolhák miatt.
Bolha nyakörv macskáknak
Bolha nyakörv macskáknak

Sok állattartó nem érti, hogy minek kellene nyakörvet vásárolnia a macskájának. Sajnos a szőrben könnyen elszaporodhatnak a bolhák, ami rengeteg kellemetlenséget okozhat. Bolha nyakörv nélkül a cica állandóan vakarózni fog, ami csúnya sebeket okozhat a bőrén.

A rengeteg csípés miatt, akár allergiás reakciók is felléphetnek, ezért érdemes gondoskodni a megelőzésről. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az emberekre is átugrálhatnak, ezért feltétlenül kell a bolha nyakörv.

Az egész napos vakarózáson túl, fertőzések is előfordulhatnak, tehát semmiképpen nem szabad félvállról venni a védekezést. Az Állatwebshop oldalán bármikor lehetőség nyílik a beszerzésre, ezért lehetőség szerint ide kell ellátogatniuk az érdeklődőknek.

Szerencsére a honlapon a bolha nyakörv igazán kedvezményes áron vásárolható meg, ezért érdemes szétnézni a kínálatban. Az állítható méretnek köszönhetően, biztosan nem fogja szorítani az állat nyakát a bolha nyakörv, amire szükség esetén a gazdi telefonszámát és címét is fel lehet írni.