Megállja helyét az elektromos fűtőpanel

Megállja helyét az elektromos fűtőpanel
Elektromos fűtőpanel
Elektromos fűtőpanel

Sok esetben előfordulhat, hogy jól jön egy hordozható fűtőtest a lakásban. A megszokott fűtésszezon beindulása előtt vagy olyan helyiségekben, ahol nincs kiépítve a hálózat, hatékony kiegészítőként alkalmazható az elektromos fűtőpanel. Ez a termék több típusban és teljesítményben megrendelhető. A saját lábán éppolyan egyszerűen megáll, mint a falra felhelyezve. Divatos, stílusos és mindenekelőtt remek hatásfokkal bír.

Fröccsenésvédelemmel van ellátva, így a nagyon párás helyiségekben is megállja a helyét. Az elektromos fűtőpanel egyre inkább felkapottá vált az elmúlt időkben, hiszen könnyen mozgatható és jól néz ki. Előre beprogramozható, a beépített termosztátnak hála, így akár időzíthetjük, hogy akkorra fűtse fel az adott helyiséget, amikorra hazaérünk a munkából.

Általában kiegészítő termékként szokták alkalmazni, de önmagában is megállja a helyét. Az elektromos fűtőpanel garázsok, télikertek, előszobák melegítésére remekül megfelel. Vásároljuk meg személyesen vagy akár az interneten keresztül online megrendeléssel.