Magas színvonalú hair transplant clinic

Magas színvonalú hair transplant clinic
Hair Transplant

Nem titok, hogy a hajbeültetés nagyon sokba kerül az Egyesült Királyságban. Ennél fogva rengetegen utaznak külföldre annak érdekében, hogy ott sokkal olcsóbban vessék alá magukat.

A hair transplant clinic Magyarországon nyitotta meg a kapuit. Már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az itteni orvosok. Ez azt jelenti, hogy maximális biztonságban érezhetik magukat a páciensek. Nem kell olyan mélyen a tárcájukba nyúlniuk, hiszen a hair transplant clinic díjai nem olyan magasak a külföldi árakhoz képest.

Ez annak köszönhető, hogy a magyar orvosok bérei sokkal alacsonyabbak, mint az angol társaiké. A szolgáltatás ugyanolyan színvonalú, mint az Egyesült Királyságban, ezért megéri hazánkban igényelni.

Az oldalon látható képek bizonyítják, hogy az urak és a hölgyek visszakapták a szépségüket a kezelést követően. Körülbelül 1,5 évre van szükség annak érdekében, hogy a frizura újra a régi fényében ragyogjon. A hair transplant clinic helyi érzéstelenítés mellett végzi el a műtétet, tehát fájdalmakra nem kell számítani.