Logikai társasjáték izgalomban tartja az egész csapatot

Logikai társasjáték izgalomban tartja az egész csapatot
Logikai társasjáték
Logikai társasjáték

A nyári tábor a gyermekek számára egy rendkívüli esemény, sokszor egy egész éven keresztül csak arra a nagy pillanatra várnak, hogy oda eljuthassanak. Ezekben a táborokban szoros kapcsolatok, barátságok alakulnak ki olyan diákok között, amelyek általában soha nem találkozhatnának.

A táborok szervezői okosan számolnak az esős idővel is, mivel logikai társasjáték sorát halmozzák fel az erre kialakított sátorban. Ha nincs túra, a gyerekek innen kölcsönözhetnek unaloműző játékokat. A logikai társasjáték nagy népszerűségnek örvend a serdülők körében.

Mindig nagy élvezettel állnak neki a játéknak és a legtöbbjük szívesen, aktívan bekapcsolódnak. Ezeknek a partiknak az előnye, hogy órákon keresztül tűzben tudja tartani a csapatot, nincs unatkozás, nincs veszekedés. A logikai társasjáték azonban nem tudja helyettesíteni a nyári tábor szabad hangulatát, mert amint ismét jó az idő, egyből a szabadba kívánkoznak. Estig nem is lehet velük találkozni, mert egyesek az erdőt járják, mások a pataknál csatangolnak. A lényeg pedig pontosan az, hogy a friss levegőn tevékenykedjenek.