Legyen kényelmes a gyerek szandál!

Legyen kényelmes a gyerek szandál!
Gyerek szandál

Jelenleg még tombol odakint a forróság, ezért érdemes alaposan megnézni, hogy milyen öltözetben és lábbelivel engedjük ki a kicsit játszani, kirándulni. A meleg cipők helyett, a jól szellőző gyerek szandál mellett érdemes inkább döntenünk. Természetesen a vásárlást nem bízhatjuk a véletlenre, főként akkor, ha ezt online tesszük meg. Sokat jelent ma már a kinézet, de ez sohasem mehet a kényelem rovására.

Megéri mindig előre gondolkodni. Inkább méretezzük túl a lábbelit, mint túl kicsit vásároljunk, mert a lurkó szervezete így is gyors ütemben növekszik, ezért hamar leveti még az aktuálisan tökéletesen passzoló gyerek szandál változatot is. A számozás mellett, a belső talphossz méretére szintén figyeljük, mert ez sokat elárul.

Sohasem szabad túl szorosan meghúzni a csatokat, tépőzárt, mert azzal kényelmetlenséget okozunk a lábfejnek. Inkább hagyjuk, hogy azok picit mozogjanak. A tökéletes gyerek szandál beszerzése nem mindig egyszerű feladat, de odafigyeléssel megbirkózunk a kihívással, aminek nagyon fog örülni a csöppség is.