Lakáshitel kalkulátor a lakástakarék világában

Lakáshitel kalkulátor a lakástakarék világában
Lakáshitel kalkulátor

Lakásvásárlás, felújítás, illetve bővítés céljából többféle hitel és megtakarítási forma közül választhat, ezért érdemes utánajárni mindegyiknek, hogy az Ön anyagi helyzetének és igényeinek leginkább megfelelő döntés születhessen. A hitelvalaszto.hu weboldalon megtalálható lakáshitel kalkulátor a lakástakarék ajánlatokat mutatja be aszerint, hogy milyen összeget ad meg, amit havonta félre tudna tenni, illetve hány évben gondolkodik.

Itt 10 bank és egyéb pénzintézmény opciói kerülnek összehasonlításra, amelyek nem az általuk fizetett pénzösszeg, hanem az Ön igényei alapján lesznek sorba rendezve.

Természetesen többféle adatot is nyugodtan kipróbálhat, hogy lássa, az összegben vagy az években való eltérések, milyen változtatásokat eredményeznek a megtakarítás értékében, azonban vegye figyelembe a felmerülő költségeket is! Ugyanakkor, bármelyiket is választja a lakáshitel kalkulátor ajánlatai közül, biztos lehet a magas hozamban, hiszen adómentesség és állami támogatás is jár a lakástakarék mellé.