Kutyafekhely babzsák 10% kedvezménnyel

Kutyafekhely babzsák 10% kedvezménnyel
Kutyafekhely babzsák
Kutyafekhely babzsák

A Huppanjbele webáruházban a házi kedvencednek is találsz dédelgető és ugyanakkor strapabíró fekhelyet, babzsák párnát. A kutyafekhely kollekció anyagválasztékát 18 különféle színű, kül- és beltéren egyaránt használható elnyűhetetlen, mosható anyagból állították össze. A kutya és a cica párnák több méretben is készülnek. Itt egy kiscicának is ugyanúgy kényelmes ágyat vásárolhatsz, mint egy nagy testű kutyának. A házi kedvenceknek készült babzsák párnák nem csak az időjárásnak, hanem a karmok támadásának is ellenállnak.

A különleges anyagra a szőr sem tapad rá. A belső huzatot a kisállat fekhelyek rendelésekor is ajánljuk, mert így moshatóak is. A babzsák a töltőanyagának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik mindenféle testhelyzethez, így megkíméli az állatokat is az ízületi fájdalmak kialakulásától. Ha a kutyusod új, és kényelmes fekhelyet kap, akkor többé már nem vágyik a Te foteledbe.

A babzsák kényeztetése miért ne járhatna neki is? A Huppanjbele webáruházban most ingyenesen letöltheted az összes tudnivalót, amire egy babzsák megrendelésekor figyelni kell. Ha kéred, akkor egy 10% kedvezményre jogosító kupont is kapsz, amit akár a karácsonyi ajándékok beszerzésekor, akár egy kutyafekhely megvásárlásakor fel tudsz használni.