Közlekedési ügyvéd nagy tapasztalattal

Közlekedési ügyvéd nagy tapasztalattal
Közlekedési ügyvéd
Közlekedési ügyvéd

Vezetés közben számtalan szabályt és előírást be kell tartanunk. Azonban néha előfordul, hogy akarva, vagy akaratlanul, de valamelyiket megszegjük.

Ezek lehetnek kisebb vétségek, amelyeket szabálysértésként könyvelhetnek el és olcsón megússzuk, de lehetnek bűncselekmények, amelyekért akár börtönbüntetés is jár. Ilyenkor érdemes szakember segítségét kérni. A janklovics.com weboldalon megtalálhatjuk Dr. Janklovics Ádám, közlekedési ügyvéd elérhetőségét, aki igen komoly tapasztalatokkal rendelkezik ezen a téren.

A balesetek helyszínének átvizsgálásában törvényszéki nyomozók segítségét kéri, így minden részletre fény derül. Tehát erős védelmet biztosít bárkinek, akit indokolatlanul vádolnak egy-egy közlekedési bűntett elkövetésével.

Az ittas vezetéstől, a cserbenhagyásos gázolásig igen sok vétséget el lehet követni az utakon. Gyakran azonban olyan esetek miatt is megvádolhatnak valakit, amiben nem is vétkes. Ilyenkor megfelelő segítségre van szükség. Kattintson a janklovics.com oldalra és olvassa el a részleteket!