A közelgő vulkánkitörés miatt kevesen mernek Balira utazni

A közelgő vulkánkitörés miatt kevesen mernek Balira utazni
Bali szállások

Bali nem más, mint egy sziget Indonéziában. A Kis-Szunda-szigetek legnyugatibb tagja, ami Jávától keletre, Lomboktól pedig nyugatra fekszik. Sokan nem tudják, de Bali, Indonézia 33 tartományának egyike, ahol hindu kisebbség él. A Bali szállások közé tartozik a Villa Merah, ami a főutca egy csendes sávjában helyezkedik el. Sajnos, sokan félnek az utazástól a vulkánkitörések miatt, azonban érdemes megkockáztatni, hogy ellátogat erre a különleges helyre.

Akár még a családját is magával viheti, hiszen nem mindenkinek van lehetősége eljutni erre a csodás tájra. Az ország legnépszerűbb idegenforgalmi célpontja híres a magas fokon űzött művészetekről. A Villa Merah egy idilli paradicsom, amit sohasem akar majd elhagyni. A Bali szállások során lévő Villa Merah egy igazán szépen kialakított hely, ami három hálószobás, nyitott villának felel meg. A szálloda udvarán lévő parkosított téren még egy medence is helyet kapott, ami nyáron tökéletes kikapcsolódást garantál.

A Bali szállások között lévő különleges szálloda mindössze néhány méterre található a strandtól. A villa önmagában elegáns kültéri és beltéri bútorokat tartalmaz, amelyek a maximális kényelmet hivatottak szolgálni. A kert gondosan megtervezett, tele van kényelmes bútorokkal és gyönyörű balinéz művészeti elemekkel. Ha Önt is érdekli a nem mindennapinak nevezhető szállás, akkor mindenképpen látogasson el a szallaskeres.hu weboldalra, ahol többféle szálloda közül válogathat!

A Bali szállások biztosan meg fogják Önt is ragadni, hiszen a trópusi környezet mellett, rengeteg színes panoráma és díszítőelem jelenik meg a szállodáknál. A Villa Merah tágas étkezővel rendelkezik, ahonnan pazar kilátás nyílik a medencére és a kertre. Továbbá, a feltűnő, fából készült étkezőasztalt sem lehet elhanyagolni, ami elég nagyméretű ahhoz, hogy egy nagyobb család is kényelmesen megreggelizhessen. A Bali szállások tökéletes helyet biztosítanak a családjának a tökéletes kikapcsolódásra, valamint a feltöltődésre. Válasszon a szallaskeres.hu weboldalon a Bali szállások közül!