Környezetbarát műanyag nyílászárók

Környezetbarát műanyag nyílászárók
Műanyag nyílászárók
Műanyag nyílászárók

Minden épületnek szüksége van ablakokra, ajtókra, hiszen nélkülük nem lehetne bejárni a lakásba, nem lenne lehetőség szellőztetésre. A műanyag nyílászárók elterjedését a kedvező ár és minőség összhatása segítette elő. Az igazi lendületet akkor kapta ez az iparág, amikor megjelentek az UV védőréteggel ellátott profilok, amelyekkel a profilok időálló képességük több évvel megnőtt.

Most már nincs olyan műanyag profilból készült ablak vagy ajtó, amelyik nem ezt a technológiát alkalmazza, ezért bármelyik gyártótól választana, legalább tíz évig változatlan minőségű nyílászárót kap.

A műanyag profilok építkezésre való alkalmazását több mint ötven éve kezdték. Azóta folyamatosan fejlődött ez az iparág. Általában, a műanyag ipar nagy ellenkezést váltott ki az utóbbi időben, ugyanis a gyártási folyamat során és a bontásokból eredendő műanyag nagymennyiségű, lassan lebomló, káros anyagot eredményez. Ezért jelenleg a műanyag nyílászárók tendenciája a visszahasznosított profilok felé irányult. Válasszon Ön is környezetbarát profilokat, gondolva a jövőre!