A kiváló minőség titka a Méthode Traditionnelle

A kiváló minőség titka a Méthode Traditionnelle
Méthode Traditionnelle

A termékek gyártása minden esetben valamilyen szabályrendszer alapján valósul meg. Bármit is állítunk elő, ahhoz megfelelő alapanyag és gyártási technológia szükséges. Így van ez a pezsgő esetében is. A régi francia gyártási szabályoknak megfelelő Méthode Traditionnelle gyártási eljárás szerint, az italt eleve a saját, leendő palackjába öntve érlelik hosszú heteken keresztül.

Ez a folyamat állandó felügyeletet és odafigyelést igényel, hogy biztosítva legyen a legjobb minőség előállítása. A szakemberek mára már rutinszerűen végzik a dolgukat és minden körülmények között betartják a Méthode Traditionnelle szerinti eljárási rendet. A fogyasztók biztosak lehetnek benne, hogy a boltok polcairól leemelt palackok minden esetben kiválóak és fogyasztásra alkalmasak.

A Méthode Traditionnelle eljárás biztosítása, garancia a kiváló minőségre, beleértve ebbe a szőlő alapanyag szüretétől kezdődően a teljes feldolgozási, érlelési és szállítási feladatokat. A pezsgő minden ünnepi eseményt felemel a nemes egyéniségével.