Kinek ajánlott a hair transplant?

Kinek ajánlott a hair transplant?
Hair transplant

A modern világban, ahol a megjelenés sokat számít, a hajhullás komoly akadályt jelent a normális és teljes életre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy örökre búcsút kell inteni a romantikus randevúknak és a vonzó megjelenésnek.

Ehhez igénybe veheti a hajhosszabbítást, viselhet különféle parókákat és dönthet a radikális, de hatékony hair transplant módszer igénybevételéről. A hajátültetés összetett és drága művelet, ami sok paraméterrel rendelkezik, de tökéletes eredményt ígér.

Nagyjából elmondható, hogy a sebész kése alól egy elegáns frizurával jön ki. A hair transplant beavatkozás során a haj átültetésre kerül a fej nyaki és oldalsó területeiről a fejtetőre, ahol a leggyakrabban jelentkezik a kopaszság. Ehhez a beteg saját haját használják az elutasítás problémájának elkerülésére.

Ez azt jelenti, hogy a hair transplant révén átültetett haj sűrűségét a beteg képességei határozzák meg. A módszer azonban nem javasolt a 30 évnél fiatalabbaknak és csak akkor ajánlott, ha a haj visszanyerésére szolgáló egyéb módszerek nem működnek.