Kémkamera diszkrét felvételekkel

Kémkamera diszkrét felvételekkel
Biztonsági kamera
Biztonsági kamera

Manapság nem okoz nagyobb gondot senkit sem lehallgatni, megfigyelni vagy követni. Hiszen napi szinten nagyon sok elektromos nyomot hagyunk magunk után. A kémkamera, nevével ellentétben, senki után sem kémkedik, nevét kis méretéről kapta.

De a nagyobb kamerákkal ellentétben, amelyeknek gyakran elrettentő hatásuk is van, hiszen már messziről kiszúrhatóak, a kémkamera ennél sokkal diszkrétebben dolgozik.

Gyakran használják lakóépületek, de középületek védelmére is, hiszen az ott lakókat, illetve dolgozókat nem zavarja mindennapi életükben és tevékenységükben, viszont mindent rögzít. Emellett a felvett adatokat rögzíti is egy tárolóeszközre.

Amennyiben bármilyen kérdése van a kémkamera működését vagy felszerelését illetően, munkatársaink állnak mindenki rendelkezésére. Ugyanis, mint minden eszköznél, itt is vannak tudnivalók. Egyrészt, hogy hova kerülhet ilyen kamera, másrészt milyen előírásoknak kell megfelelnie. A kamerát komplett felszereléssel szállítjuk, illetve igény szerint fel is szereljük. A teljes elvégzett munkára, természetesen, garanciát is vállalunk.