Jótékony hatású ékszerek

Jótékony hatású ékszerek
Holdkő

Az emberek nagy része egyre nyitottabb lesz az ezotéria, a spiritualitás irányában. Sok problémát könnyedén tudnak kezelni a hozzáértő személyek, akik eme tudás birtokában vannak. A mesterek gyakran kézrátétellel vagy különféle gyógyhatású kövekkel kezelnek. Körükben nagyon közkedvelt a holdkő.

Többféle ékszert készítenek belőle, mint például nyakláncot, karkötőt, sőt, bokaláncot is. Így mindenki ott viselheti, ahol neki a leginkább tetszik és biztosan megtalálja a kedvére valót közöttük. Az emberiség mindig óriási szerepet tulajdonított a kristályoknak, különféle köveknek.

Az emberi szervezet 5%-át ásványok alkotják és ezeknek fontos szerepük van. Ezek irányítják a test metabolikus funkcióit, majdnem teljes egészében. Számtalan egészségügyi gondban nyújtanak segítséget, mint például allergiára, bélpanaszokra és alvászavarra is. A holdkő egyaránt fejti ki hatását a lelki, a szellemi és a fizikai problémákra. Ha Ön is úgy érzi, hogy hasznára válna egy ilyen típusú ásványokból készült ékszer, ne várakozzon, hanem rendelje meg még ma!