Josidog kutyatáp a szükségleteknek megfelelően

Josidog kutyatáp a szükségleteknek megfelelően
Josidog kutyatáp

Belátható, hogy a kölyökkutyusoknak, illetve a kifejlett egyedeknek nem egyformák a szükségleteik, illetve az is, hogy a különböző méretű és fajtájú ebeknek is más-más jellegű, mennyiségű tápanyag kell. Éppen ezért, Josidog kutyatáp sem csak egyféle létezik, hanem a különféle igényeknek megfelelően több termékből is lehet választani.

A kiskutyusoknak speciális Josidog kutyatáp szerezhető be, ami tartalmazza a fejlődésükhöz, valamint a csontozatuk megerősödéséhez szükséges anyagokat. A kisméretű négylábúaknak szintén külön eledelt lehet kapni, ami nem egyezik meg a közép- és nagyméretű házőrzők ételével, hiszen egy kisállatnak kevesebb tápanyagra van szüksége, mint egy nála 4-5 vagy 10-szer nagyobb kutyának.

A legnagyobb házőrzőknek készült Josidog kutyatáp koncentráltabban tartalmazza a nélkülözhetetlen elemeket, hogy mennyiségben ne kelljen sokkal többet adni nekik, mint a kicsiknek. Továbbá, a Josidog kutyatáp révén, az érzékeny blökik is az egyedi igényeiknek megfelelően étkezhetnek, így teljes életet élhetnek.