Izgalmas a LEGO város építése

Izgalmas a LEGO város építése
LEGO város

A kicsiknek még minden újdonságot jelent a világban. Számukra felér egy kalandtúrával, ha a szüleik sétálnak velük az utcán, hiszen mindig észrevesznek egy-egy izgalmas dolgot. A LEGO város létrehozásával könnyebben meg fogják tanulni, hogyan zajlik egy településen az élet.

Például, az autóbusz állomást formázó szett minden kisgyermeket elvarázsol, a különlegességének hála. Nagyon izgalmas az embereket irányítani, illetve a buszt tologatni. A LEGO város lehetőséget nyújt a kerékpár lerakására, a kutyasétáltatásra, valamint egy finom üdítő megvásárlására.

A kreativkocka.hu weboldalon kapható még teherterminál, ahol a logisztika alapjaival ismerkedhetnek meg játékos formában a kislányok és a kisfiúk. A nyaralni készülő gyermekek bizonyára szívesen veszik majd elő a tengerpartos szettet a LEGO város kollekciójából.

Akár a szülők is segíthetnek nekik a kirakásban, hiszen ez egy remek családi programnak fog bizonyulni. Nagyon népszerű még az oldalon a pizzás furgonos, a sarki alaptáboros, a parkos és a benzinkutas szett is.