Igen alacsonyak a fonal árak

Igen alacsonyak a fonal árak
Fonal árak
Fonal árak

Aki szokott kézműves alkotásokkal foglalkozni, az tisztában van vele, hogy nem minden esetben olcsók a hozzá szükséges kellékek. Azonban, a fonallak.hu oldalán egyáltalán nem magasak a fonal árak, tehát főként ide érdemes ellátogatni, ha valaki varrni vagy horgolni szeretne.

Például, a 110-130 méter hosszúságú pólófonalért jelenleg 1500 forintot kell fizetni. A spárgafonal még ennél is olcsóbb, hiszen itt 250 méternyi anyag kerül ugyanennyibe.

A fonal árak némileg magasabbak a hurkolt anyagok esetében, de a vevőknek így sem kell mélyen a pénztárcájukba nyúlniuk. Mivel a színpaletta igazán széles, ezért mindenki meg fogja találni, amire szüksége lenne. Ne feledjük, hogy az oldalon kaphatók még gombok és tűk is, amelyek nagyon hasznosak lehetnek az alkotás folyamán!

A segítségükkel bátran szabadjára engedheti a fantáziáját. Ugyanakkor, késztermékek vásárlására is lehetőség nyílik a weboldalon, tehát akkor sem jár rossz helyen, ha az alacsony fonal árak mellett, szőnyegek vagy kosarak is érdeklik. Egyedi rendelések leadására is van mód az oldalon.