Igazán megtérülő a kendermag ár

Igazán megtérülő a kendermag ár
Megfozethető kendermag ár

Az egészséges élet alapja, hogy rendszeresen változtassunk az étrendünkön, és igyekezzünk mindig olyan alapanyagokat felhasználni, amelyek kellő vitamin és ásványi anyag összetevővel rendelkeznek. Ha nincs rá módunk, hogy ezeket saját magunk termesszük meg, akkor sincs semmi probléma, mert többek között a kendermag ár sem haladja meg a néhány ezer forintot.

Amióta az emberek nagykultúrás növényeket termesztenek élelmezési céllal, a kender is megtalálható ezek között. Egy igen sokoldalú és bőséges tápanyagforrásról van szó, amit érdemes rendszeresen magunkhoz venni. Omega 3 és 6 zsírsavakat jelentős mértékben tartalmaz, amik révén a testsúly beállításában játszik igen fontos szerepet.

Továbbá fehérje- és rosttartalma az emésztőrendszert nagymértékben támogatja. Bár a kilónkénti kendermag ár meghaladhatja az 5000 forintot is, mégis érdemes azt beszerezni. Az interneten nagyon sok hasznos receptre bukkanhatunk, amiket könnyedén elkészítve élvezhetjük a kender csodálatos harmóniáját, miközben támogatjuk kellőképpen szervezetünket.