Hogyan lehetséges a Bali repülőjegy vásárlása?

Hogyan lehetséges a Bali repülőjegy vásárlása?
Bali repülőjegy
Bali repülőjegy

Hazánk polgárai közül egyre többen döntenek úgy, hogy felfedezik Délkelet-Ázsiát. Ez azonban csak repülővel való utazással lehetséges, hiszen másképpen elérhetetlenül messze lenne a szóban forgó földrész.

Bár a Bali repülőjegy vásárlása egyáltalán nem könnyű, ez nem azt jelenti, hogy le kellene mondani a délkelet-ázsiai utazásról. Jelen cikkben annak próbálunk utánajárni, hogyan lehetséges az eljutás az indonéz szigetre Bali repülőjegy segítségével. Az információk szerint több lehetőségük is van azoknak, akik utazni szeretnének, hiszen akár már egy átszállással el lehet jutni Denapasarba, ahol a repülőtér található. A Bali repülőjegy tulajdonosainak körülbelül 20-25 órát kell a levegőben tölteniük, amibe még nincsen beleszámítva az átszállásokra szánt idő.

A repülés a KLM, az Emirates és a Qatar Airways segítségével lehetséges. Az átszállási város Dubai, Amszterdam vagy Doha lehet, ezért ezek közül az opciók közül kellene kiválasztani a legoptimálisabbat. A Bali repülőjegy két-négyszázezer forint közötti összegért cserében vásárolható meg.