Fa WC ülőke kagylós díszítéssel

Fa WC ülőke kagylós díszítéssel
WC ülőke

Megunta már a hagyományos fürdőszobai kiegészítőket és valami eredetibbre vágyik? A linken megtekinthető fa WC ülőke semmiképpen sem mondható mindennapinak. Az oldala kagylós kialakítású, ezért nagyon különlegesen mutat. A Novaservis kínálatában szerepel, gyönyörű, hófehér színben lehet megvásárolni, ezért jól passzol a fürdőszobához. Keményfa felhasználásával készült, tehát nagyon strapabíró. Szinte bármilyen típusú toalettre felszerelhető.

Ehhez a művelethez nem kell feltétlenül a szerszámok segítsége. A fa WC ülőke krómozott réz rögzítő elemekkel van ellátva, a súlya pedig 3 kg. Ergonomikus kialakítással rendelkezik, ezért meglehetősen komfortos. A wculoke.hu weboldalon van egy olyan ábra, ami a beszerelés mikéntjét mutatja meg. A vásárlás most 7200 forintos árért cserébe lehetséges. Mivel ez nem túl magas, ezért nagy érdeklődés tapasztalható a fa WC ülőke iránt. A webáruház feltérképezésével kiderülhet, hogy másféle termékek megvásárlására is lehetőség nyílik. A mintás WC ülőke igen mókásan néz ki, ezért gyakran kerül sor a megrendelésére. Mutatós fényképek szerepelnek rajta. A vevők inkább a lecsapódás-gátlós változatát részesítik előnyben. Így nem kell attól tartani, hogy a mintás WC ülőke felső része egy óvatlan pillanatban lezuhan a helyéről. Mivel ez sérülést is okozhat, ezért jobb inkább a biztonságosabb típus mellett dönteni. A színek szempontjából igazán nagynak mondható a kínálat. Most éppen kék színben pompázó, jegesmedvés vagy delfines terméket lehet venni. A virágos változat inkább fehéres árnyalatú, tehát az sem jelent gondot, ha valaki nem akar feltűnő mintás WC ülőkét vásárolni.

Rendeljen minél hamarabb a kínálatból, mert a mutatósabb darabok vészesen fogynak! Jelenleg még mindegyik típus készleten van, ezért szabadon válogathat a weboldalon. Nem fogja megbánni, hogy innen rendelt, hiszen remek minőséget kap a pénzéért cserébe és minden szempontból elégedett lesz a megvásárolt termékkel. Éveken keresztül használható, a strapabíró felépítésének köszönhetően.