Ezért jó választás az elektromos roller

elektromos roller
elektromos roller
Elektromos roller

A jól megszokott életünk átlagos hétköznapjain, a reggeli és a délutáni csúcsidőszakokban, rendszerint forgalmi dugók és fennakadások, a közösségi közlekedés járatain pedig, a túltelítettség borzolja a kedélyeket. Bár 2020 tavaszán teljesen más okból, de épp itt az ideje, hogy ha feltétlenül mennünk kell valahová, letegyük az autót és inkább kerüljük a közösségi közlekedés használatát is.

Erre a feladatra pedig nincs is jobb választás, mint egy könnyeden suhanó elektromos roller. Ez a viszonylag apró, mégis akár 36 km/h végsebességre képes kétkerekű eszköz gyors és kötöttségektől mentes városi közlekedést tesz lehetővé. Az eszköz energiaellátását biztosító nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátor mindössze 3-4 óra alatt feltölthető.

A teljes töltöttséggel pedig, egy elektromos roller akár 30-40 kilométert is képes megtenni. A minőségi rollerek vázai könnyű, mégis elképesztően tartós alumínium ötvözetből készülnek. Ez lehetővé teszi, hogy egy motorral, akkumulátorral, jó esetben energia visszanyerésre képes fékekkel, továbbá a lengéscsillapítókkal együtt is, az elektromos roller menetkész tömege ne haladja meg a 12 kg-ot.

Összességében az elektromos roller kiváló választás mindazoknak, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének eljutni egyik helyről a másikra, miközben nincs lehetőségük, vagy nem akarnak autóba ülni, illetve a közösségi közlekedés járatait használni.