Ennyibe kerül egy kész, szivattyúval ellátott kerti kút!

Ennyibe kerül egy kész, szivattyúval ellátott kerti kút!
Elektromos kerti szivattyú

Akik városon élnek, méghozzá panellakásban, azoknak hatalmas gondot jelent, ha a vízellátás néhány órára vagy napra leáll. Sőt. gyakran még a vidéken élőknek is problémát okoz az ilyesmi. Azonban falun az ilyen helyzetekre lehet megoldást találni. Egyszerűen kutat kell fúratni.

Majd egy szivattyú segítségével gondoskodni lehet a ház vízellátásáról. Így, akkor sem történik fennakadás, ha a hálózati vízellátás szünetel. Csakhogy az ember ilyen esetben elgondolkodik azon, hogy milyen szivattyút érdemes vásárolni? Ne legyen túl drága sem, de azért tartson is.

Ne legyen szükség cserére pár hónap használat után. A Straus elektromos kerti szivattyúról pozitívan vélekednek azok, akik eddig vásároltak ebből a típusból. Paraméterei is arról árulkodnak, hogy egy megbízható, jó teljesítményt nyújtó készülékről van szó. A Straus elektromos kerti szivattyú 800 W teljesítményével óránként 3300 liter vizet képes szállítani.

Maximálisan 8 méter mélyről tudja felszívni a vizet. A nyomótávolsága pedig 40 méterre terjed ki. Ezekkel a paraméterekkel a Straus elektromos szivattyú ideális választásnak tűnik, nemcsak a ház vízellátása szempontjából, hanem akár locsolás tekintetében is. Azok, akik kertészkedéssel foglalkoznak egy kút és egy szivattyú segítségével megspórolhatják a nyári hónapok hatalmas vízszámláit.

Ugyanakkor a Straus elektromos kerti szivattyú révén nem kell távolról cipelni a vizet, és így óvható meg a vetemény a kiszáradástól. Egyszerűen csak be kell üzemelni, majd rácsatlakoztatni egy tömlőt és máris locsolható a kert legtávolabbi zuga is. A Diszkontdepó internetes felületén most hatalmas árleszállítás van, így például a Straus elektromos kerti szivattyú 24.990 Forint helyett, csupán 14.990 Forintért vásárolható meg.

Tehát 10.000 Forintot lehet megspórolni ezzel az akcióval. Igazán megéri most rendelni és élni a házhozszállítás lehetőségével, hiszen így ki sem kell mozdulnunk otthonról és nagyon alacsony áron kapunk egy Straus elektromos kerti szivattyút úgy, hogy közben megmarad 10.000 Forint a pénztárcánkban. Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni.