Elektromos ösztöke, a makacs jószág ösztöne

Elektromos ösztöke, a makacs jószág ösztöne
Elektromos ösztöke

Az állatok viselkedését számos környezetétől függő és azon kívülálló hatás befolyásolja, ezért néha bármivel is próbálkozzon a gondozásra kijelölt személy, a jószág makacsul ellenáll, vagy éppen váratlan viselkedése ellehetetleníti a kordában tartást. Minden konokul berögződött vagy váratlan viselkedés eredményes gyógyítója az elektromos ösztöke, ami segít visszaterelni a jószágot az úgynevezett normál kerékvágásba.

A nap mint nap ismétlődő rutinos viselkedésbe, bármilyen fegyelmezett háziállatról is legyen szó, becsúsznak soha nem tapasztalt, furcsa megnyilvánulások és makacs ellenállások, ilyen helyzetekben nyújt komoly segítséget az elektromos ösztöke.

Az általunk kínált MagicShock Pro 1500 kiemelkedő előnyei közé tartozik a motorrész tömítése, ami megóvja a kosszal, porral, agresszív gőzökkel szemben, a pszichológiai hatást fokozó zümmögő hang, illetve a korlátozott elemfelhasználás. Az elektromos ösztöke teljes hossza 98 cm, 5600 V minimális feszültségen működik, szára pedig polikarbonát alapanyagú és 71 cm hosszú. Mindent összevetve, a gondozás nélkülözhetetlen eszköze.