Ékszer

Arany bokalánc: egy diszkréten elegáns ékszer

Hódítanak az arany bokaláncok

Az emberi találékonyság határtalan, amit számtalan találmány igazol. Kezdve az okoskütyüktől, egészen a legkülönlegesebb megmunkálású ékszerekig, mind arról árulkodnak, hogy az ember egy kreatív lény. Ráadásul a szépséget is igyekszik mindenben megvalósítani. Visszafogott megjelenésükkel az arany bokaláncok a legdiszkrétebb ékszerek közé tartoznak. Eredetükről több elmélet is létezik, ugyanis vannak, akik Indiát jelölik meg a származási helyüknek, mások inkább a Közel-Keletet.

Lényegében nem ezen van a hangsúly hiszen mindazok, akik ilyen ékszert vásárolnak, az adott darab megmunkálása, stílusa, összetétele a fontos, na meg az, hogy miként mutat majd a viselőjén. A http://www.schmuckekszer.hu weboldalon hatalmas kínálat közül választhat. Itt találhat matt vagy fényes felületű, egy- vagy többsoros, sodrott vagy egyszerű kialakítású, masszív, üreges, vagy éppen egyszerű, könnyed szemekből készült bokaláncot. Nem beszélve arról, hogy igény szerint készülhet sárga, rosé, vagy fehér aranyból, de akár a három ötvözetéből is. Olvasd Tovább:

Tudjuk, hogy nem egyszerű eljegyzési gyűrűt választani

Káprázatos dizájn

Egy életre választjuk ki ezt a fontos ékszert, amivel eljegyezzük szívünk választottját. A klasszikus kialakításoktól kezdve a legegyedibb elképzelések is megvalósíthatóak, hogy biztosan megtalálja az ideális eljegyzési gyűrűt. Nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen a hölgy ízlése. Hogyha sikerül eltalálni, akkor biztosan sokkal szívesebben fogja hordani az adott modellt. Régebben még nem létezett ilyen sokfajta eljegyzési gyűrű, mint manapság.

Azonban szinte végtelenszámú kialakítással találkozhatunk, ráadásul az anyaghasználat is sokszínűbb lett. Még mindig az arany a legnépszerűbb. Néhány éve a fehérarany gyűrűk sokkal kelendőbbek lettek. Akadnak, akik nem igazán szeretik a tipikus aranyszínű ékszereket. Nekik érdemes lehet a fehérarany gyűrűt választani. Újdonságnak számítanak a biocolor színű gyűrűk is. Az anyaghasználat mellett, legalább ekkora jelentősége van a gyűrű formavilágának. Léteznek egyszerűbb letisztult darabok. Aki szereti a csillogást, annak mindenképp egy drágakővel díszített modellre van szüksége.

Olvasd Tovább:

Kik kedvelik a folk motívumokat?

A folk motívum sokak kedvence

Ha szánunk egy kicsi időt arra, hogy egy forgalmasabb helyen megfigyeljük a járókelőket, azt vehetjük észre, hogy nincs két egyforma ember, ugyanis számtalan különbség van abban, ahogyan viselkednek, öltözködnek, vagy kiegészítőket viselnek.

Rengeteg fajta ékszert láthatunk a hölgyeken és ezek között egyre gyakoribbak a folk motívum mintát megjelenítő darabok. Nagyon sokan kedvelik ezeket a motívumokat, mivel formákat, virágokat, indákat, leveleket kombinálnak, szín-világuk is nagyon elragadó, ezekből pedig gyönyörű kombinációkat lehet létrehozni. Olvasd Tovább: