Egyszerű vásárlás az online patika oldalról

Egyszerű vásárlás az online patika oldalról
Egészségmegőrzés
Egészségmegőrzés

Kezdetben csak gyógyszertárként működtünk, de mivel egyre nagyobb az érdeklődés az online vásárlás iránt, ezért már nem csak székhelyünkön vásárolhatóak meg az általunk forgalmazott termékek.

Természetesen az online patika nem árusít vényköteles gyógyszereket, hiszen erre jelenleg nincs meg a lehetőség, de még ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy az orvosok egyenesen az online patika részére küldik el a recepteket, így aki megteheti, annak nem kell személyesen a gyógyszerekért mennie.

De ez egyelőre még a jövő megoldandó feladata. De enélkül is van elég feladatunk, hiszen az online patika nagyon sok olyan készítményt árusít, amellyel vásárlóink jelentős időmegtakarítást érhetnek el. Ugyanis nem kell személyesen hozzánk jönniük, ha valamit vásárolni szeretnének.

Ami azonban feladat, hogy olyan elérhetőséget adjanak meg, ahol a szállítást végző szolgálat megtalálja őket. Illetve egy olyan közeli pick-pack pontot, ahova egyszerűen el tudnak jutni és átvenni a csomagot.