A csigakrém jótékony hatása: ezek a tapasztalatok

A csigakrém jótékony hatása: ezek a tapasztalatok
Vitovit csigakrém

A csigakrém hazánkban még nem annyira elterjedt, sőt, egyeseknek még teljesen ismeretlen ez a termék, de külföldön, főleg a közel-keleti országokban olyannyira népszerű, hogy már a tapasztalatokról is be lehet számolni és nemcsak arról, hogy mit ígér a gyártó.

Ellenben a Vitovit csigakrém hatásairól alkotott vélemények nem is igazán térnek el attól, amit a produktum megálmodói feltüntettek a csomagoláson, illetve az ázsiai nők csodafegyvereként emlegetett készítményt rejtő tégelyen, így szinte mindegy is, hogy melyiket soroljuk fel.

A lényeg, amit Vitovit csigakrém összetevőiről tudni kell, hogy egy bizonyos csigafaj nyálkájának kivonatát tartalmazza, ami egyéb természetes hozzávalókkal együtt, hihetetlenül hatékony kozmetikai termékként van jelen a szépségiparban.

A Vitovit csigakrém előállításához a csigákat Franciaországban tenyésztik és egy teljes mértékben humánus eljárással fejtik le a nyálkájukat, amitől ugyanúgy tudnak tovább élni és „gyártani‟ számunkra a csodaszérumot. Ezt a lefejtett és előkészített csigaváladékot aloe verával, shea vajjal, zöld teával és gyöngykivonattal keverik össze, amelyeknek együttes ereje jó hatással van a ráncokra, pattanásokra, aknékra és a hegekre is.

A Vitovit csigakrém segít megkötni a vizet, így jeleskedik a hidratálásban, valamint a mélyebb ráncok halványításában is nagy segítséget nyújt. Rendszeres használatával megelőzhető a felhám öregedése és a különféle bőrproblémák kialakulása is. Fontos, hogy minden alkalmazás előtt zsírtalanítva legyen a bőr és mindenképpen száraz felületre legyen felkenve. Éppen ezért, főként reggel és este ajánlott felvinni, hogy legyen idő az előkészületekre.

Természetesen akkor is hat, ha nem tisztítjuk meg a bőrfelületet, de mivel sokkal intenzívebb a hatás, ha nem áll az útjába zsír és porréteg, ezért inkább alapos arctisztítás után érdemes bevetni. Amennyiben szeretné Ön is kipróbálni, akkor látogasson el a Theladystore webáruházba, ahol most nagyon kedvező feltételek mellett, az eredeti ár kevesebb, mint feléért vehető meg a nem mindennapi Vitovit csigakrém!