Az angyalszem népszerű tuning kellék

Az angyalszem népszerű tuning kellék
Angyalszem
Angyalszem

Az optikai tuningnak egyetlen célja van csak: látványosabbá, egyedibbé tenni a járműt. Ezt számtalan módon el lehet érni. A legegyszerűbb a matricák használata, de sokan ezzel nem elégednek meg.

Az spoilerek mellett, az angyalszem lámpa is nagy népszerűségnek örvend a különleges járművek rajongói körében. Az első fényszórókba szerelhető világító gyűrű igen egyedi stílust kölcsönöz a személygépkocsinak. A BCF webáruház oldalán is megtekinthetőek és megvásárolhatóak ezek a termékek.

Számtalan típusuk van, így nem nehéz bármilyen személyautóhoz találni a megfelelő angyalszemet. A fehér fényt kibocsájtó angyalszem mellett, a színes és a színváltós változatok is megtalálhatóak, amivel még egyedibbé tehető a jármű.

A használatát azonban komoly előírások szabályozzák, így mielőtt angyalszem vásárlásba kezdünk, érdemes elolvasni az erre vonatkozó törvényeket. A fénygyűrűk beszerelését pedig minden esetben érdemes szakemberekre bízni, hiszen ezek nemcsak egyszerű fényforrások. Külön trafóra és egyéb kiegészítőkre is szükség lehet a használatukhoz.