Az adó 1 kis része menjen jó helyre

Az adó 1 kis része menjen jó helyre
Adjuk oda az adó 1 százalékát
Adjuk oda az adó 1 százalékát

Amennyiben lehetőségünk van egy kis jót tenni, akkor miért ne élnénk a lehetőséggel? Nagyon egyszerű a dolgunk, csupán annyi a teendő, hogy az adó 1 százalékát felajánljuk egy olyan szervezetnek, amelyik szerintünk azt megérdemli. Csupán egy nyomtatványt kell kitölteni, amit megtehetünk akár elektronikus úton is.

Amennyiben viszont így akarjuk elintézni, akkor figyelnünk kell, mert szükség lesz egy adott keretprogramra, amit le lehet tölteni a megfelelő honlapról. Menjen jó helyre az adó 1 %, és tegyük meg ezzel azt, ami tőlünk telhető. Az ember amúgy sem ér rá, hogy jótékonykodással foglalkozzon, mert általában azzal van lekötve, hogy folyamatosan szaladjon valamerre.

Pár adat kitöltésével azonban már nem kevés támogatást nyújthatunk bizonyos szervezeteknek. Az internet világában már nagyon egyszerűen tudunk tájékozódni arról, hogy pontosan kiknek adjuk oda a befizetett adó 1 darabját, ami lehet, nekünk nem tűnik soknak, de másoknak annál többet jelenthet. Használjuk ki ezt, és támogassuk akár a Daganatos.hu Alapítványt!