Autó

A saját autód is tud figyelmeztetni a radarra

Legális kiegészítővel is jelezheti az autónk a radart

Sokat lehet olvasni arról, hogy számtalan eszköz, ami a sebességmérést és a traffipaxot jelzi, nem engedélyezett. Persze ezen a téren elégé nagy a zűrzavar a fejekben, így nem sokan tudják, hogy mit szabad és mit nem. Teljes mértékben legális kiegészítővel jelezheti neked az autó, amikor radar vagy traffipax ellenőrzés várható. Természetesen azoknak a felszerelését és használatát nem engedélyezi a törvény, amelyek zavarják vagy egyenesen gátolják a rendőrség által használt mérőeszközök működését.

Sajnos a törvény tiltása ellenére sokan alkalmaznak ilyeneket, azonban ha egy rendőrségi ellenőrzés során ez kiderül, akkor annak súlyos bírságolás lesz a következménye. Nyilván, hogy a sok merész sofőrben mégiscsak ott van az attól való félelem, valahányszor beülnek a volán mögé, hogy mi lesz, ha elkapják őket és ez kiderül. Ahhoz, hogy a folyamatos szorongás és bizonytalanság ne határozza meg a mindennapokat, szerelje fel autóját legális kiegészítővel! Például a V7 radar-lézer detektor, traffipax és radar jelző alkalmazását a törvény egyáltalán nem tiltja. Olvasd Tovább:

7 személyes Ford Galaxy bérlés

Nagyszerű autók

Minden adott, hogyha az egész család szeretne útra kelni. Jól döntünk a Ford Galaxy bérlés során. Szép, nagy, tágas autóval fogjuk magunkat szembe találni, amivel észre sem fogjuk venni, hogy milyen hamar célba értünk. Az ülések kényelmesek, a csomagokkal nem kell takarékoskodnunk, mert minden be fog férni, amire csak szükségünk lehet, de ha mégis kevés lenne az autó saját csomagtere, akkor könnyen bővíthetjük, bár ez elég ritkán szokott előfordulni, főleg akkor, hogyha 5 üléssel használjuk. Amennyiben 7 személy fog utazni a Ford Galaxy bérlés során, az sem gond, mert a tetőbox még így is a rendelkezésünkre áll.

A CASCO biztosítás, a GPS, klíma, gyerekülés, de még az autópálya matricáért sem kell külön fizetnünk, csupán időben jeleznünk kell, hogy szükségünk lenne valamilyen extrára a megfelelő utazáshoz. A weboldalra látogatva megtekinthetjük, hogy még miket igényelhetünk a bérlés mellett. A Ford Galaxy bérlés során remek járműt fogunk kapni, amit megpakolt állapotban is élvezetes lesz vezetni.

Olvasd Tovább:

Összehasonlítottuk a budapesti gumiszerviz árakat!

Figyelemessen kell gumiszervizt választani!

Talán mindenki az első vagy az újonnan vásárolt autójára vigyáz a legjobban. Szinte az ember szíve is fáj, ha véletlenül egy nagyobb gödörbe hajt vele vagy megkarcolódik. Amennyiben mindezt valaki más teszi a saját autónkkal, az talán még jobban szokott fájni. Ugyanez a helyzet felnikkel is. Igaz ugyan, hogy nagyobb eséllyel karcolódnak meg mint az autók, hiszen egy felpattanó kő, vagy a járda széle is kárt tehet a színezésükben, de ha ez egy gumiszervizben történik meg, mialatt javítják vagy cserélik a gumiabroncsot, az rettenetesen idegesítő tud lenni.

Főleg, ha utána még az sem mondják, hogy bocsánat és az eredeti árat kérik el az embertől. Amennyiben a Gumiabroncs Áruház Kft. szolgáltatásait veszi igénybe, az ilyen jellegű balesetektől és sok más kellemetlenségtől nem kell többé tartania, mert itt a legmodernebb felszerelésekkel állnak a kliensek rendelkezésére, aminek köszönhetően minden munkálatot a legnagyobb precizitással végeznek el. Olvasd Tovább:

Hideg körülményekre tervezett 185 65 R15 téli gumi

185 65 R15 téli gumi

A hideg időszak beköszöntése még nem jelenti azt, hogy bezárkózunk a szobába és onnan csak nagyon ritkán mozdulunk ki. Az élet ugyanis nem áll meg, tehát napi rendszerességgel ülünk kocsiba, hogy a dolgainkat intézzük. Azonban a sietség még nem ok arra, hogy bizonyos dolgokat mellőzzünk, amilyen többek között a 185 65 R15 téli gumi cseréje. Olvasd Tovább:

A vízlepergető molekulái fizikai kötéssel rendeződnek

Hatásos vízlepergető

A mai időjárási viszonyok miatt az ember nem lepődhet meg azon, ha a nyár, tavasz és ősz után télen is rengeteg esővel kell számoljon. Sokan épp ezért már nagyon rég beszerezték a vízlepergető produktumot, ugyanis világossá vált, hogy az égi áldás mindegyik évszakban érkezhet, a legváratlanabb pillanatokban.

Szerencsére a vízlepergető, ami egy rendkívül egyedülálló kis találmány, egyből orvosolni tudja ezt a sokszor igen zavaró problémát. Nem titok, hogy a legjobb ablaktörlő esetében sem mindig mondható megfelelőnek a végeredmény. Ez főleg egy bizonyos gyorsaság elérése után észlelhető. Olvasd Tovább:

Mennyi idő egy gumicsere? Attól függ mennyire profi eszközökkel csinálják.

Gyors gumicsere

Rohanó világban élünk – mondogatjuk sokszor – amiben az időből van mindenkinek a legkevesebb. Ezért igyekszünk mindent gyorsan elintézni, hogy minél több mindent tudjunk elvégezni egyetlen nap leforgása alatt. Az állandó rohanásunkban gyakran igénybe vesszük az autót, de időnként azzal is meg kell állni, hiszen javítani és tankolni kell, illetve amikor elérkezik az ideje, akkor gumit kell cserélni rajta. Mielőtt kiválasztanánk a szervizt, feltesszük a kérdést, hogy vajon mennyi időbe telik, amíg lecserélnek egy gumit? Nem mindegy, hogy mennyit és hol kell várakozni.

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy olyan szervizt választott, ahol az újonnan vásárolt felniket tönkretették a hozzá nem értő „szerelők”. Mindezek mellett hosszú időn keresztül kínlódtak, amíg sikerült valahogy lecserélni a defekttűrő abroncsokat. Annak érdekében, hogy az ilyen kellemetlen helyzeteket elkerüljük, körültekintően kell kiválasztani a szervizt, ahol a megfelelő gépek mellett, az ügyfél számára is gondoskodnak váróteremről, így nem kell esőben vagy tűző napsütésben várakozni, amíg elvégzik a feladatot. Olvasd Tovább: