Abszolút megbízható a NAS meghajtó

Abszolút megbízható a NAS meghajtó
NAS meghajtó
NAS meghajtó

Temérdek pozitívummal rendelkeznek az új generációs táblagépek és mobilkészülékek, azonban a tárhelyet a mai napig sokan negatívumnak tekintik. Az okostelefonok és a tablet PC típusok roppant gyorsak és igazán sokoldalúak, azonban a minimális memória miatt igenis szükséges a NAS meghajtó beszerzése.

Még a 16 GB-os tárhellyel rendelkező mobil sem képes tárolni az egyre inkább növekvő méretű, magas minőséggel bíró filmeket, a több ezer fényképet vagy a munkához, egyetemhez tartozó jegyzeteket, dokumentumokat, prezentációkat. A NAS meghajtó azért is nevezhető kielégítő megoldásnak, mert biztonságos. Ezzel szemben például az Amazon S3 és a Google Drive, amelyek a legismertebb nyilvános felhőszolgáltatásoknak tekinthetőek, nem garantálják a maximális védelmet.

A berendezésnek hála, családi képek nem vesznek el, és a fiók vagy a jelszó elvesztése sem áll fenn. Ennek is köszönhető a NAS meghajtó népszerűsége, és rengeteg mobil és táblagép tulajdonos dönt úgy, hogy ezen eszközök megvételével igenis beszereznek egy ilyen jellegű kelléket is.