A villanybojler vízkőtelenítés házilag is elvégezhető

A villanybojler vízkőtelenítés házilag is elvégezhető
A villanybojler vízkőtelenítés elengedhetetlen

Calgonnal a mosógép is tovább él – biztosan mindannyian emlékszünk még a reklámra, amiben elhangzott a fenti mondat. Nos, nemcsak a mosógépet kellene megóvni a vízkőnek a lerakodásától, hanem minden olyan eszközt, ami vízzel érintkezik.

A villanybojler vízkőtelenítés legalább ugyanolyan fontos lenne, mint a mosógép esetében, hiszen ez a rendszer folyamatosan érintkezik a vízzel. Szakértők szerint, legalább 2-3 évente ki kellene tisztíttatni a villanybojlereket ahhoz, hogy a hosszú élettartam garantált legyen. Ugyanakkor, aki nem engedheti meg magának, hogy ilyen időközönként még erre is költsön, annak sem kell aggódnia, hiszen a villanybojler vízkőtelenítés házilag is megoldható.

Azonban még mielőtt bárki belevágna, ajánlott kissé utána olvasni, hogy pontosan milyen lépéseket kell megtenni, különben előfordulhat, hogy több kár származik belőle, mint haszon. Amennyiben úgy gondolja, hogy a villanybojler vízkőtelenítés Önnek is menne, lépjen fel a bojler-javitas.hu weboldalra, ahol pontosan le van írva, mit kell tenni!