A védő, mégis észrevehetetlen iPhone 6s szilikon tok

A védő, mégis észrevehetetlen iPhone 6s szilikon tok
iPhone 6s szilikon tok
iPhone 6s szilikon tok

Amennyiben nemrég vásárolta meg rég áhított iPhone telefont és már az első naptól kezdve szeretné megóvni mindenféle sérüléstől, itt a megoldás! Az iPhone 6s szilikon tok erős, rugalmas TPU anyagból megalkotott, ütés-elnyelő tökéletesen a készülékre illeszkedő biztos védelem.

Nem nyúlik, megtartja az alakját, anyagának köszönhetően nem csúszik ki a kézből, asztalra vagy egyéb felületre helyezve tökéletesen rögzül. Sarkainál lekerekítve gondosan kialakított, védelmet nyújt leesés esetén. Megóvja a telefont a portól, kosztól, vízcseppektől, kopástól. Egyaránt védi az elő- és hátlapot, képernyőt és a kamerát is a karcolódástól.

Mivel áttetsző, teljes egészében látható a telefon, így az iPhone designt nem rejti el. Kényelmes, könnyű a fogása, puha és sima tapintású, alig észrevehető, vékony tok. A csatlakozó nyílások szabadon maradnak, a gombok kifogástalanul működnek a tokban is. Az iPhone 6s szilikon tok kapható több színben, világosabb, sötétebb árnyalatban és többféle mintával, mint például virágminta vagy éppen állatfigurás.