A távfelügyelet jelentősen növeli a biztonságot

A távfelügyelet jelentősen növeli a biztonságot
Távfelügyelet
Távfelügyelet

A riasztórendszerek és a biztonsági kamerák igen hasznosak a betörők ellen, de gyakran ez sem elég. Ilyenkor megbízhatóbb rendszerre van szükség. A távfelügyelet lehet a megoldás olyan esetekben, amikor komolyabb védelemre szorul a családi ház.

Így ugyanis a szakemberek azonnal érzékelik, ha valami baj van, és rögtön tudnak segítséget küldeni. Ilyen esetekben a riasztórendszerek a távfelügyelet székhelyén is jeleznek, így ők értesítik Önt és az illetékes hatóságokat is.

A lakása tehát olyankor is biztonságban van, ha Ön távol van otthonától. A távfelügyelet nem csak lakások esetén lehet hatékony. Üzlethelyiségek, ipari telepek, raktárok biztosítására is alkalmas. Sőt, a társasházak liftjeiben is elhelyezhetnek riasztóberendezéseket, így áramszünet esetén könnyen segítséget kérhetünk.

A távfelügyelet szolgáltatás ma már kedvező áron igénybe vehető és kifizetődő, főleg ha értékes tárgyakat tart a lakásában, vagy ha az üzletét szeretné megvédeni. Kérjen ingyenes árajánlatot az Alarmdirect kft. szakembereitől!