A Swarovski karkötő előállításának részlege

A Swarovski karkötő előállításának részlege
Swarovski karkötő minden nőnek
Swarovski karkötő minden nőnek

Amikor 1895-ben Daniel Swarovski megalapította a cégét, akkor még nem is gondolt arra, hogy milyen sokáig és milyen eredményesen fog működni. Azt sem gondolta volna, hogy a Swarovski karkötő gyártásához külön részleget, vagyis a Swarovski ékszer és kiegészítő divíziót is létre kell majd hozni.

Olyan sokrétű tevékenységet folytat a cég, hogy már külön részlege van szinte mindegyik termékkategóriának. Az ékszergyártás mégiscsak az egyik vezető ágazatuk maradt. A Swarovski karkötő messze földön híres a finomságáról és annak ellenére, hogy nem hagyják el a gyökereket az előállítás során, mégis illeszkednek az aktuális divathoz.

Amikor egy új ékszerkollekciót mutatnak be, akkor jelen van abban a klasszikustól az extravagánsig mindenféle darab, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik a leginkább illik a személyiségéhez. Már olyan Swarovski karkötő is kapható, amelyik bőrrel van kombinálva. Ez régen szinte elképzelhetetlennek tűnt, ma mégis ízlésesen, de egyben merészen tükrözi a szellemiséget.