A saját autód is tud figyelmeztetni a radarra

A saját autód is tud figyelmeztetni a radarra
Legális kiegészítővel is jelezheti az autónk a radart

Sokat lehet olvasni arról, hogy számtalan eszköz, ami a sebességmérést és a traffipaxot jelzi, nem engedélyezett. Persze ezen a téren elégé nagy a zűrzavar a fejekben, így nem sokan tudják, hogy mit szabad és mit nem. Teljes mértékben legális kiegészítővel jelezheti neked az autó, amikor radar vagy traffipax ellenőrzés várható. Természetesen azoknak a felszerelését és használatát nem engedélyezi a törvény, amelyek zavarják vagy egyenesen gátolják a rendőrség által használt mérőeszközök működését.

Sajnos a törvény tiltása ellenére sokan alkalmaznak ilyeneket, azonban ha egy rendőrségi ellenőrzés során ez kiderül, akkor annak súlyos bírságolás lesz a következménye. Nyilván, hogy a sok merész sofőrben mégiscsak ott van az attól való félelem, valahányszor beülnek a volán mögé, hogy mi lesz, ha elkapják őket és ez kiderül. Ahhoz, hogy a folyamatos szorongás és bizonytalanság ne határozza meg a mindennapokat, szerelje fel autóját legális kiegészítővel! Például a V7 radar-lézer detektor, traffipax és radar jelző alkalmazását a törvény egyáltalán nem tiltja. Nyilván, ha egy gépkocsi legális kiegészítővel rendelkezik, akkor a sofőr nem fog olyan eszközt beszereltetni, amit a törvény nem engedélyez. Milyen előnyei vannak még, ha egy ilyen legális kiegészítővel van ellátva a gépkocsi? Kétségtelenül az egyik legfontosabb előny a sebességmérések jelzése, ami azért nagyon hasznos, mert így a gépkocsivezető időben vissza tud állni a megengedett tempó korlátai közé és elkerülheti a pénzbeli bírságolást vagy a jogosítványa elvételét, no meg a baleseteket.

Ráadásul most a traffipaxbolt.hu weboldalán mindössze 6987 Ft kedvezményes áron lehet megrendelni a V7 radar-lézer detektor, traffipax és radar jelzőt, ami nyilván feltűnően olcsó, ennek ellenére a minőség kifogástalan. Az eddigi vásárlók kivétel nélkül mind elégedettek voltak ezzel a legális kiegészítővel, aminek paraméterei között ott találjuk a beszédriasztást. Utóbbi funkciója kivételessé teszi, hiszen a jelenlegi piacon nem rendelkezik mindegyik radarjelző beszédriasztással.