A popsitörlő az elengedhetetlen kellék

A popsitörlő az elengedhetetlen kellék
Az elengedhetetlen popsitörlő
Az elengedhetetlen popsitörlő

Léteznek olyan babaápoláshoz szükséges kellékek, amelyek szinte nélkülözhetetlenek a mindennapokban. A popsitörlő is ezen eszközök található. Mindenegyes pelenkázásnál ajánlják a gyártók a törlő használatát. Van olyan eset, amikor egyetlen törölgetés nem igazán elég ahhoz, hogy az összes szennyeződést eltávolíthassa a szülő a baba popsijáról.

Ilyenkor a leginkább kézenfekvő megoldás a gyors mosdás a törölgetés után, ezáltal elkerülhető lehet a kipirosodás, irritálódás vagy egyéb kellemetlen tünet, amit a nem megfelelő higiéniai állapot okoz. A popsitörlő a legtöbbször nagyobb kiszerelésben kapható az üzletekben, olyan fedéllel ellátva, ami hermetikusan újrazárható.

Így a kendőcskékbe itatott nedvesség nem szárad ki és még az utolsó darab is hasonló hatékonysággal használható, mint az első. Ezt a nedvességet nemcsak az illóanyagok adják, hanem azok az ápolóanyagok, amelyek jót tesznek a pici baba bőrének. Mivel még így is megeshet, hogy bántja egy összetevője a törlőnek a kicsi bőrét, ezért érdemes addig kísérletezni, ameddig rátalál a megfelelő popsitörlő márkára és típusra.