A nyugati autóknál gyakori a Delphi porlasztó felújítás

A nyugati autóknál gyakori a Delphi porlasztó felújítás
A Delphi porlasztó felújítás bizonyos kilométerenként eljöhet
A Delphi porlasztó felújítás bizonyos kilométerenként eljöhet

Egy kocsi megvásárlása nem olcsó mulatság. A folyamatosan fennálló országos gazdasági problémák egyáltalán nem könnyítik meg a dolgunkat, és ezért az új típusok helyett általában egy használt mellett tesszük le a voksunkat. A nyugati autók, amelyek már több éve futnak az utakon, jóval olcsóbban beszerezhetőek, de még így is megkímélt állapotban vannak. Előfordul azonban, hogy néhánynál a Delphi porlasztó felújítás hamar meg kell majd történjen. Nem csoda ez, hiszen az előző tulajdonos gyakran csak addig használja a járművet, amíg annak nincsen szüksége nagyobb és drágább karbantartásra.

Amint ez az idő eljön, akkor inkább kevesebbért, de túlad rajta, és vesz egy másikat. Az új gazda azonban szembe kell nézzen azzal, hogy egy Delphi porlasztó felújítás akár több 100 ezer forintba is belekerülhet. Szerencsére van rá mód, hogy az összeget kicsit mérsékeljük. A szervizek általában fix tarifákkal dolgoznak, ezért a Delphi porlasztó felújítás ára nem ezen a végén lesz megfogható. Akkor viszont hol tudunk spórolni?

Nagyon egyszerűen, az alkatrész beszerzése során! Mivel a dízel autók gyakori problémája volt a befecskendező rendszer meghibásodása, ezért a gyártók a 2007-es évtől átálltak újabb márkák használatára. Így a Delphi helyett a Siemens és a Bosch injektor felújítás került előtérbe. Az alkatrészek ugyanazok, csak a márka és a tartósság változik, ezért mindegy, hogy melyiket szerezzük be a három típusból. Az olyan cégeken keresztül, amilyen a Royal Diesel, lehetőségünk van jóval a listaár alatt megrendelni a kellő alkatrészt.

Csupán a termék kódját kell leadjuk, és pár napon belül már kezünkben is tarthatjuk a megszokottnál akár jóval olcsóbb készüléket. Innentől kezdve a Bosch injektor felújítás már csak annyiból áll, hogy a szerviz munkatársai azt beszerelik, és már gurulhatunk is tovább. Érdemes azonban észben tartani, hogy mikor történt meg a csere, ugyanis gyakran meg van adva, hogy hány kilométert tudunk eljárni az új rendszerrel, és amikor ennek közeledik a vége, akkor kezdhetünk gondolkodni az újabb vásárláson. A Bosch injektor felújítás egy autó életében többször is eljöhet!