A mobil klíma alapvető tulajdonságai

A mobil klíma alapvető tulajdonságai
Mobil klíma
Mobil klíma

Légkondicionálni szeretné a kisebb lakását vagy irodáját? Nagyszerű választás a mobil klíma. Beszerzése után rögtön üzembe helyezhető, hozzáértő szerelő segítsége nélkül. Ha a helyzet nem engedélyezi a más típusú klímák alkalmazását, akkor a mobil klíma segítségével megteremtheti a kívánt hőmérsékletet.

Beszerelése egyszerű, bárki képes rá, csak egy kapcsolóra és egy szellőztető nyílásra van szükség. Ahogy azt a neve is mutatja, mozdítható, a guruló lábának segítségével eltolható egyik helyről a másikra. Előnyei közé tartozik az eredményesség, energiatakarékosság, időtállóság. Stílusos külsejével, a garnitúra kellemes része lehet.

A készülék inkább 30-40 m2 helyiség hűtésére vagy esetleg fűtésére megfelelő. A gazdag kínálatból érdemes az inverteres klímát választani, mert fenntartása nem jár magas költségekkel. A mobil klíma mindamellett, hogy rövid időn belül képes hűteni vagy fűteni az adott légtér levegőjét, ki tudja szűrni a füstöt és a szagokat. A modern berendezések komoly filterekkel rendelkeznek, amelyek segítségével higiénikusabb levegőt biztosítanak közegünkben.